Over Atelier

Schilderwerk. Schrijnwerk. Familiewerk.

Atelier Lanaux wordt gerund door Maarten Lanaux, de derde generatie van de familie Lanaux uit Tervuren. Gediplomeerd schrijnwerker Maarten steekt in zijn werkplaats de handen uit de mouwen in houtbewerking, merchandising en decoratief schilderwerk. Maartens liefde voor schilderwerken? Die zit als het ware in zijn genen. Grootvader Roger, vader Wim en nonkel Kris leiden samen immers verfgroothandel RLDC, met een specialisatie in concepten en consulting.

“Samenwerken met Atelier Lanaux is evident want Maarten is fan van dezelfde exclusieve schildertechnieken als waar RLDC voor staat. Hij werkt onze concepten uit tot sterke merchandising.”
– Wim Lanaux

Een kast op maat bouwen, een toonbank creëren, een zolderverdieping verven: Maarten krijgt er een kick van. Dankzij zijn grote nauwkeurigheid en technisch inzicht vormen familiebedrijf RLDC en Maartens eigen zaak Atelier Lanaux samen de ideale partners voor totaalprojecten voor particulieren en bedrijven.

“Maarten is een jonge en veelzijdige vakman, die ieder project met de puntjes op de afwerking oplevert. Als we samenwerken met Atelier Lanaux krijgen we altijd kwaliteit.”
– Kris Lanaux

#Handigeharry #Oogvoordetail #Blijvenbijleren #Familieman #Stella


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x